tiistai 6. toukokuuta 2014

Makuuhuoneen muutos & MADesign & alekoodi


Väsäsin vähän makuuhuoneeseen uutta ilmettä. Ihan siis huonekaluilla ja muulla kivalla, ei vielä remontilla mutta kylläpä teki muutos todella hyvää, tuli sellainen aikuinen olo! Raivasin, vaihdoin mööbeleitä ja lisäsin sopivan sekoituksen romantiikkaa sillä sitä nyt kaipaan.

Tältä huoneessa viimeksi näytti ja tältä, nyt kaipasin ihan uudenlaista sekoitusta. Sellaista Atlanta Bartlett vibaa, tiedätte varmaan, ettämikäköhtäh, niin vilkaiskaa tästä
Peilin kulmassa olevat hehkulamput on tyhjennetty ja toimivat nyt loistavana koristeena, niiden tyhjentämiseen löytyy ohjeet Sormustin ja sorkkarauta-kirjasta.


Sormustin ja sorkkarauta-kirjassa myös väsätty varjostinvalaisin pääsi viimein parhaalle paikalle huoneen nurkkaan. 


Pöydän vaihdoin ennen työpöytänä palvelleeseen upeaan konttoripöytään, jonka maalaus-muodonmuutoksesta voi käydä lukasemassa täältä aiemman postauksen ja taas täältä valmiin lopputuloksen vähän ylitäyteisenä tietokone/työpöytänä.


Työpöydäksi tulee pian jotain aivan muuta, makkariin tämä sopi paremmin. Ylle ripustin seinällisen kirpputori-peilejä.


Pikkariikkiset lampetit löytyivät viime kesänä Hämeenlinnan rompetorilta ja olivat vain odotelleet sopivaa hetkeä päästä parhaalle paikalle. Olivat myyjän mukaan olleet koko elämänsä ajan yhdessä ja samassa kartanossa, josta ne päätyivät hänelle myyntiin ja meille ne olivat superhalpa löytö.


 Pöydällä on monta tarkoitusta, voisi siinä vaikka kaunistautua vaikka tuppaan meikkaamaan aina kylppärissä. Ja nyt taas kirjoitan tätä postausta pöydän ääreltä.

Muuten, olen viimein löytänyt hajuveteni, sen lempparin. Aina ihmettelin kun moni kertoo olevansa jonkun parfyymin tyttö ja minä ihmettelin että mistä ihmiset ne omansa niin löytävät. Minä pyysin ihan apua Stockalla ja löysin Diorissimon, tuoksuu täysin kieloilta. Vie muistoissa kesään, lapsuuteen ja äidin kanssa kielojen keräilyyn. Saa aina hyvälle mielelle.


 Postikortti on Liivialta ja muistilappupidike, tai olisko tuo nyt ikivanha notepad, löytyi kirpputorilta. Välissä on nippu muistipapereita, sillä kuka tarvitsee touchpadia, häh..

 Huoneessa kuvaaja kerää aina kaikki ympärilleen, Ymmi vetää tässä sikeitä samalla kun Penni taas menee juuri sinne mihin kamera osoittaa.




 Mutta se todella ihana muutos on sängyllä. Käänsin sängyn ensin aivan toisin päin ja koko huoneen fiilis muuttui. Eikä nyt vain tietysti huonekalujen pyörittelyn vaan erityisesti tämän Handiran* ansiosta! 

Olen ihaillut vintage Handira-hääpeittoja aina sisustuskirjoista että miettinyt mistä ihmeestä niitä voi saada, tuntuu että vaatisi hurjaa metsästämistä, ei edes tietoa mistä aloittaa. Se on siis niin kaunis, aitoa käsityötä, sopivasti ikää ja ehdoton aarre. Nyt niitä tarjoaa Suomessa MADesign ja ihana pari puodin takana käy itse metsästämässä nämä kaunokaiset ja muut aidot käsin tehdyt aarteet Marokosta ammattitaidolla.



Niin kuin sanoin, olo on niin aikuinen. Sanomattakin selvää, kun elukat ovat yksin kotona, tämä peitto on katossängyn korkeimmalla kohdalla turvassa. Toimisihan tämä vaikka seinällä, upea miten vaan.


Itsetehdyn capiz-valaisimen kanssa, näissä on nyt sellainen täydellinen annos eksotiikkaa tähän huoneeseen, löysivät parin toisistaan. Nyt on vähän blingiä!


Nyt MADesign tarjoaa juuri avattuun verkkokauppaansa näin avajaisten kunniaksi niin mahtavan alekoodin Parolan aseman-lukijoille, että oksat pois:

Verkkokaupan kaikista tuotteista saa -20% kun antaa koodin PAROLANASEMA kassalla, ei koske MAD-tehdasvalaisimia ja Handira-peittoja, mutta kaikkea muuta aidoista Berber-matoista lähtien. Ale on voimassa vain 20.5. asti joten kiirehdi tutustumaan, vaikka tästä klik.



Ei haittaa niin edes Pennin pentuna kiskaisema tapetin uudelleen muotoilu makkarissa nyt niin pahasti, minullakin on kunnollinen yöpöytä, vanhat porrastikkaat, jotka ostin Hämeenlinnan rakennuskierrätyksestä parisen vuotta takaperin. Hauska Vadelma veni-pullo on lahja ystävältä. Kaikki tarvitsee välillä jotain joka on "valmistettu puhtaasta sokerista", ihana kun etiketti on tallella.

P.s. Jos valkaisuaineella kuvioidut tyynyt jäi kutkuttamaan, löytyy niistä lisää juttua aiemmasta postauksesta täältä.

Parasta mahdollista tiistaita kaikille ihanaiset!

*tuote saatu blogiyhteistyössä


I did a "mini" bedroom makeover, something that made me feel quite grown up actually. I turned and switched some furniture around, made a mirror wall of my collection of worn fleamarket mirrors and gave the room some needed freshness. 

Who knew that turning the bed 90 degrees would have such an impact? But I do think it really is the Handira-blanket* from MADesign. A real vintage hand sown piece like this gives much needed bling in the room. The DIY capiz-chandelier and the Handira are a great pair, just the right amounth of exotic mixed in with the rest of the old, new and romantic. It is so beautiful it's just to die for.

MADesign has just opened their new webshop filled with hand picked genuine Maroccan items, and they are offering such a sweet discount for my readers that you just might swoon! 

Discount of -20% on all products except the MAD industrial lights and Handira-blankets but everything else, and they do ship world wide and the website is in english as well. The discount is valid untill May 20th so do hurry, you can check their website right here, click.

Have a wonderful Tuesday everybody!

*product received in blog-collaboration


9 kommenttia:

  1. Tosi kaunista ja tuo pylvässänky on vaan niin ihana!

    VastaaPoista
  2. Hauskoja nuo lamppuasettelut! :)

    VastaaPoista
  3. Hurmaava huoneesta tuli ja ihana peitto. Noita sinun varjostinlappu kimppua rakastan, naisellista suloisuutta

    VastaaPoista
  4. Ei tässä voi taas muuta kuin huokailla..oooh! Ihana huone ja muutos! En kestä mitä kaikkea aarteita teillä on,heti tekis mieli sännättä kirpparille:))

    VastaaPoista
  5. Ihan mielettömän herkullinen huone kaikkine kivoine yksityiskohtineen!! Ihanat noi peili-, lamppu-, ja varjokokoelmat, sänkykokonaisuutta yhtään väheksymättä. ;) Oi että mitä yhdistelemisen taitoa!!

    http://kotiani.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Niin kaunista, huoh <3
    Nyt tiedänkin mitä seuraavaksi ostan kun menemme mieheni kotimaahan Marokkoon :D

    VastaaPoista
  7. Eipä voi kuin ihailla ja ihailla sinun taitoasi sisustaa.
    Niin omanlaista ja upeaa.

    Ihana makkari <3

    VastaaPoista
  8. Siis aivan huikean ihana makkari! Ja miten raikkaita onkaan taas nämä sun kuvat ah. Piti rullailla läpi moneen kertaan. Ja nyt mun alkoi taas vähän tehdä mieli romantiikkaa, siis sisustukseen. ;) Olen pikkuhiljaa myynyt liikoja rimpsuja pois kirppiksellä, mutta tämä tällainen romantiikka passaisi kyllä enemmän kuin hyvin!

    Mukavaa, aurinkoista kevätviikkoa!

    VastaaPoista
  9. Upea makuuhuone teillä nyt, vaikka kyllä entinenkin kaunis oli. Musta väri tuo sopivasti kontrastia tuohon suloiseen romanttisuuteen. Ja nuo pienet lampetit peilin molemmin puolin ovat ihan piste i:n päällä! Kielo-hajuvedestäkin pitää vielä jutella: rakastan kielon tuoksua, mutta tykkään myös tosi paljon tuomenkukan tuoksusta. Ihan sattumoisin löysin pari päivää sitten käsivoidetta joka tuoksuu tuomenkukalle, ja nyt vain nuuhkuttelen käsiäni pitkin päivää :)

    VastaaPoista