torstai 10. tammikuuta 2013

Olohuoneen väreissä

Patinaa-palstalla mennään tällä kertaa kunnolla olohuoneen nurkkiin asti, en olekaan aiemmin huomannut kuinka samanlaisia sävyjä sitä ympäriinsä löytyy huoneesta, mutta nyt tuli oikeasti katsottua kun tiirasin kameran läpi.

Taidan todella tykätä mintunvihreästä, onhan se aika vastustamaton sävy. 


Sohvapöydästä myös lupasin vähän tekomallia, elikkä meidän armeijan arkku-pöytä pääsi käyttöön kun kierrätyskeskuksesta löytyi todella järeät ja miljoona maalitahraa nähneet renkaat. Meidän taitava putkimies taiteili näistä metalliosaamisella ylimääräisiä metalliosia rälläkällä pois ja porasi kiinnitysreiätkin valmiiksi. 
Renkaat on siis kiinnitetty pitkillä pulteilla, prikoilla ja muttereilla ja tukeva on.

Lisää kuvia olohuoneesta ja kaikista sen nurkista löytyy Patinaa-palstan puolella, tästä pääsee katsomaan, klik!

A dive in to a living room, I hadn't realized how similar colours have found their way into the living room until I looked at it tightly through the camera lens. The new coffee table is made out of an old army chest and really worn wheels that we found at recycling center. Some metal work from our plumber/multitasker and these parts became just meant for each other. More pictures of the living room and all it's corners, can be found at the Patinaa-column, click here to check it all out!

19 kommenttia:

  1. kauniit sävyt olohuoneessa, ihailen tuota pöytää ja se on makea juuri tuossa rosoisuudessaan

    VastaaPoista
  2. Oioi kun kaunista <3 Tuo lintuseinä on ihan mahtava, sitä olen ihaillut ennekin, nyt tuli heti fiilis että meille kans! Mutta mitä on noi nätit, mustat klipsut, saako tuollaisia jostain?

    VastaaPoista
  3. Olen monesti huomannut itse että jos on sisustusongelmia, ratkaisen ne parhaiten siten että otan kuvia ja sitten katson kuvistani mikä sisustuksessa vaivaa. Kumma juttu mutta kuvista jotenkin näen paremmin kuin huoneessa paikan päällä!

    Muuten, blogissani on nyt Brooklynin reissun kuvia, tule kurkkimaan, palattiin juuri sieltä!

    VastaaPoista
  4. Mahtava pöytä, meillä on olohuoneen pöytää etsitty jo ihan liian kauan. Ehkä otamme hieman tästä vinkkiä ja alamme väsäämään sitä täydellistä pöytää itse, kun ei kaupoista tunnu löytyvän.

    VastaaPoista
  5. Vautsit, siinä on rosoisuutta kerrakseen! Minttu ei kuulu suosikkeihini sitten vuoden 1993, mutta tuo kaappi on ihanan herkullisen värinen silti... Taidan olla antamassa periksi mintulle. En olisi uskonut! Millä maalilla kaappi olikaan maalattu?

    VastaaPoista
  6. Voi mieletön, miten kauniit värit ja kuvat! Minttuhan on tosi raikas tuohon kaappiin! Ihanaa :)

    VastaaPoista
  7. Kaunis ja harmoonista...tykkään kovasti!

    VastaaPoista
  8. Miimma M, nämä sävyt kyllä ovat niin mieleen, en taida koskaan kyllästyä turkoosihtaviin vihreisiin, ihan kasvanut kiinni niihin :)

    Maija, Kiitos :) Itseasiassa, ne on ihan peruskiiltäviä paperiklipsuja, sutaisin ne vain mustaksi matta auto-spraymaalilla, kävi todella helposti!

    Merja, no mutta tuohan on erinomainen vinkki, näinhän sitä sisustussuunnittelijatkin tilaa lähestyvät, kuvat kehiin niin kokonaisuus hahmottuu, erittäin hyvä pointti :)

    Madame Kissankulma, eiku tekemään, tavaralavat ja arkut näyttää erityisen hyviltä olkkarin pöytänä, akkuporakoneella ja muttereilla (tai ruuveilla) selviää hienosti :)

    Piia Anneli, hassua miten nuo värit menevätkään, voi ihan huomaamattaan lämmetä jollekin sävylle takavasemmalta :) Olen itse sitä mieltä että se niin kiinni juuri oikeasta sävystä. Lipasto on maalattu Uulan ovi-ja ikkunamaalilla jonka sävytin itse. Pinta on sillä maalilla vähän kiiltävä jota ensi alkuun säikähdin kamalasti mutta nyt siihen on jo tottunut ja se toimii!

    Micu, kiitos oikein hurjasti :)

    Irmastiina, kiitos kaunis!

    VastaaPoista
  9. Sävyhän on sitten osunut aivan nappiin! Pitääkin itse harjoitella tuota sävyttämistä joskus vielä, paljon tulee maalattavaa. Kiiltävä pinta on käytössä varmaan hyvä. Vaikka huomaan haluavani aina vaan matempaa seiniin, niin esineissä tuo toimii kyllä.

    ~ Piia Anneli / annelivia

    VastaaPoista
  10. Aivan manhtavia tuunauksia täällä. Upea tuo arkku pyörillä, maalatut harmaat purkit sekä kukkaruukkuneuleet! Wau . Olen ihan myyty!

    VastaaPoista
  11. Pitkästä aikaa löysin tieni tänne lueskelemaan. Kaikkea aivan upeaa näyttää mahtuneen loppuvuoteesi, paketit oli tosi hauskoja!!
    Tosi rouheet pyörät olet löytänyt, vau!

    VastaaPoista
  12. Hieno pöytä ja on ihanaa kun on käteviä, eri taitoja omaavia ihmisiä ympärillä :)

    VastaaPoista
  13. Ihana pöytä ja kaunis asetelma siinä päällä! Nyt minunkin alkaa tehdä mieli laittaa jotein mintun vihreää meidän kotiin! :)

    VastaaPoista
  14. Kaunis blogi ja huolella tehty. Mahtavat joulutähdet vanhoissa maaliämpäreissä joissa kahvat, teit isse nekin?

    VastaaPoista
  15. Innostava blogi.Olen saanut paljon ideoita täältä omaan kotiini.Upeita löytöjä teillä:)

    VastaaPoista
  16. Oi että mistä on tuo iso metallinen kori tuossa lipaston vieressä? JA kerrassaan herkullinen lipasto onki! Ja tuo sohvapöytäkin niiin hieno!

    VastaaPoista
  17. Kiva tuo mintunvärinen lipasto kokonaisuuksineen. Mä olen myös kallella minttuun päin. Ihana saada uusia värejä:). Ihana ja inspiroiva blogi sulla!

    Anna-Sofia

    VastaaPoista
  18. gullamaari, juu, ämpärit kahvoilla on tehty itse ja ohje tekemiseen on juuri sitä joulukukka-postausta edeltänyt postaus :)

    Laura, rautakori on huuto.net-löytö, vanha AIV-pullon kantokori, joskus näihin törmää tiheäänkin kirpputoreilla, pulloineen tai ilman :)

    Kiitos vielä kaikille ihanista kommenteista, palaan taatusti tällä viikolla :)

    VastaaPoista
  19. Katselin tuossa inspiroivia kuvia ja silmiini pisti mahdollisesti farkkusuikaleista tehty matto.
    Onko se sellainen ja miten se on tehty?
    Loistava uusiokäyttöidea mielestäni.
    t. Erika

    VastaaPoista