Nyt ehdinkin vielä käymään täällä ennen joulua (ja varmaan toisenkin kerran) nimittäin tuli mahtava tilaisuus auttaa siellä ehkäpä moniakin ruoanlaitto-ongelmissa näin joulun nimissä. Ei ole tästä tulossa ruoka-blogia nou hätä, mutta on ihana näyttää muiden taitoja myös ja
kun on nyt niin puhe tästä voista ja sen vähyydestä,
valokuvaaja Marina Ekroos päätti antaa minulle jaettavaksi pienen maistiaisen aivan upean herkullisesta keväällä ilmestyvästä esikois-kirjastaan,
nimittäin sen voin valmistamiseen ihan itse ja helposti!
~ ~ ~
Pikavoi
Kahdeksasta desilitrasta
kermaa saa noin 280 grammaa voita.
8 dl kuohukermaa
½ tl suolaa
(tarvittaessa)
Vatkaa kermaa
voimakkaasti, kunnes voi erottuu herasta. Puristele ylimääräinen hera pois,
voit myös pestä voin kylmällä vedellä. Lisää
tarvittaessa suolaa maun mukaan. Levitä voi tarjoiluastiaan ja anna kovettua
kylmässä tai käytä pehmeä voi heti leivontaan.
~ ~ ~
Kirjassa muutenkin luvassa yhtä silmää hiveleviä kuvia,
mukavia kokkailuja ja kiitos Marina maistiaisista!
Sorry, only finnish this time!
Aivan mahtava kuva! Olen Marinan suurin fani :)
VastaaPoistaxxx mervi
mervi, on kyllä ihana kuva, näin vähän muitakin herkkuja Marinan tulevista sivuista ja superherkun-oloisia kaikki!
VastaaPoista