perjantai 27. marraskuuta 2015

Joulumarkkinoille lauantaina!



Huomenna ne jo ovat, ihan ensimmäiset Joulumarkkinat meillä ja ihan jo jännittää, sillä lailla mukavasti. Niin iloista porukkaa tulossa myymään mukaan, taloa on laitettu jouluunkin ja on sellaiset leivontanaiset loihtineet luomu-herkkuja pop-up-kahvilaan että oksat pois.

Itsellä myynnissä joulumarkkinoilla moneen sopivia paperisäkkejä, kolmessa eri koossa ja lukuisilla eri teksteillä, tässä ei vielä näy edes joka sorttia. Jokaisen teksti on käsin siirretty eli hiukan uniikki jokainen. Hinnat ovat 10-12 euroa joten sitä sisustaa vähän joka huonetta näiden avulla. Säkit kestää ryttäämistä ja monen kymmenen kilon painoa, eli tosissaan käyttöön tehtyjä.





Tämäkin vanha makeisteline on jo täynnä käsintehtyjä marenkeja, luomu vanilja sellaisia, mutta kameran salama teki tenät ja akut loppuivat kesken kaiken kuvaamista, joten laitan kuvia myöhemmin näistä herkuista, tai tule ennemminkin maistamaan. Luvassa tosiaan luomu-pullaa, suklaa-nakukakkua ja kinkkupiirakkaa myöten muffineihin asti kaikenlaista, gluteenitontakin, eli kantsii tulla paikalle. Nähdään huomenna, avataan klo 11! 

Popup-kahvilassa käy myös pankkikortti kuten monella muullakin myyjällä mutta kannattaa myös varata käteistä mukaan. Jos navigaattoriin tarvitsee osoitetta laittaa niin Asemantie 11, Parola / Hattula tuo perille. Hyppää vaikka junaan ja tule käymään, se on helppoa se.

Tästä vielä Joulumarkkinoiden tapahtumasivulle, josta löytyy mitä kaikkea ihanaa ovatkaan muut myyjät tuomassa paikalle, klik!

Tomorrow it is time for my first ever Christmas market here at Parola's station and I'm very excited, in a good way, we'll open at 11 AM and there are plenty of treasures to be found from all of our sellers and even a popup-cafe with organic and gluten free treats. Check out our eventpage and feel free to join!

9 kommenttia:

  1. Hauskoja paperisäkkejä! En päässyt myyjäisiin, mutta voiko noita säkkejä tilata postitse?
    -Ritva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai! Laitan pian infoa blogiin, jos haluat hetimiten niin laita postia tuonne sähköpostiin, info (a) parolanasema.fi :)

      Poista
  2. Mun silmät nauliintui noihin ihaniin vanhoihin karkkipurkkeihin <3

    VastaaPoista
  3. Moi olen yrittänyt löytää paperisäkkejä missä ei ole tekstiä tai mainosta mutta ei ole löytynyt. Voisitko finkata mistä olet ostanut moiset säkit ? T. Ninni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No minultahan näitä löytyy tekstittöminäkin, laita sähköpostia tuonne info (at) parolanasema piste fihin :)

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista